هشت لیوان آب در طول روز بنوشید. جمله ای آشنا که همه در طول زندگی آن را بارها و بارها از زبان افراد مختلف شنیده ایم؛ اما مسئله این است که تا چه حد باید به این توصیه توجه کرد؟ آیا برای آن توجیه علمی وجود دارد؟ آیا بدن همه ما به همین میزان آب احتیاج دارد؟

احتمالاً بسیاری از ما گمان می کنیم نوشیدن کم تر از هشت لیوان آب در طول روز می تواند سلامتی ما را تهدید کند، در حالی که یافته های اخیر دانمشندان خبر از موضوع دیگری می دهد. شما هم متعجب خواهید شد اگر بدانید نوشیدن آب زمانی که واقعاً تشنه نیستید می تواند حتی منجر به مرگ بشود. بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده، دریافت بیش از اندازه مایعات منجر به فعال شدن محافظ مهار بلع درون مغز می شود.

در واقع، زمانی که شما خودتان را مجبور به نوشیدن آبی بیشتر از نیازتان می کنید در معرض ابتلا به نوعی مسمومیت با آب قرار می گیرید. هیپوناترومی (کم سدیمی خون) زمانی اتفاق می افتد که میزان سدیم خون انسان از حد طبیعی و استاندارد خود پایین تر بیاید و نوشیدن بیش از حد مایعات می تواند یکی از عوامل ابتلا به چنین مشکلی بشود. مشکلی که با عوارضی هم چون: بی حالی، حالت تهوع، تشنج، کما و حتی در مواردی مرگ همراه است.

به همین خاطر کافی است ما آن میزانی آب دریافت کنیم که نیاز بدنمان است. همان طور که کم آبی موجب بروز مشکلات بسیاری برای ما می شود، بدون احساس تشنگی آب نوشیدن نیز خطرات بسیاری برای بدن ما به دنبال دارد. نگاهی به تاریخچه مسابقات مارون نشان می دهد بسیاری از دوندگان با این فرض که نوشیدن آب زیاد به حفظ شرایط جسمانی آنها کمک می کند بدون احساس تشنگی آب نوشیده اند و در نهایت جان خود را از دست داده اند.

بنابراین اگر می خواهید سیستم محافظتی مغزتان بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد و سدیم موجود در بدنتان نیز کاهش پیدا نکند تنها زمانی به سمت مایعات بروید که احساس نیاز می کنید؛ و نه احساس اجبار.

منبع دیلی میل


کلینیک من نوشیدن ,زمانی ,بسیاری ,مایعات ,تواند ,احساس تشنگی ,بدون احساس ,بسیاری برای ,بدون احساس تشنگی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آخرین خبرهای مربوط به دنیای تکنولوژی و گوشی های همراه راهنمای گل و گیاه متخصص طب سنتی ایرانی موسسه خدمات ثبتی دانلود فیلم ایرانی رایگان و مستقیم معرفی کالا فروشگاهی کودک سان PiCo F4R U